Presented by: Shimano Experience Center

Ga je mee als vrijwilliger?

Since most of the volunteers are Dutch this page is in Dutch. Prefer English?
Please contact us: info@gravelfondolimburg.nl.
Als vrijwilliger bij Gravel Fondo Limburg beleef je een fantastische dag. Een mooie mix tussen leuk vrijwilligerswerk en ontspanning. We combineren verschillende taken zodat je de gehele dag lekker bezig bent, maar ook voldoende tijd hebt voor ontspanning.

De meeste taakgroepen worden ingevuld op zondag, de dag van de gravelwedstrijd. Een deel van de vrijwilligers begint al op zaterdag en eindigt op maandag (transport/bouw). Daarnaast kunnen we op donderdag en vrijdag alle hulp goed gebruiken. Bij inschrijving als vrijwilliger kun je je voorkeur voor een taakgroep doorgeven.

Tijdens het weekend van Gravel Fondo Limburg organiseren we LtD Gravel Fest op zaterdag 27 april. Dit unieke gravel event in samenwerking met Laurens ten Dam vindt tevens plaats bij het Shimano Experience Center. Ook hiervoor zoeken we vrijwilligers. Leuk om te combineren met Gravel Fondo Limburg!

Vrijwilligerteams

Bevoorrading
Informatiedesk
Registratie
Bouwploeg
Bar
Verkeersploeg
Bepijling route
Signaalgevers op parcours
Flex team

Je krijgt er veel voor terug

Als vrijwilliger word je goed door ons verzorgd. Koffie, frisdrank en eten zijn voor jou gratis. Gedurende het dag zorgen we er ook zeker voor dat je een lekker biertje of wijntje van ons krijgt! Ook krijg je een gratis t-shirt zodat de organisatie en deelnemers jou herkennen als vrijwilliger.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen