Presented by: Shimano Experience Center
Dit was Gravel Fondo Limburg 2024 Dit was Gravel Fondo Limburg 2024


Dit was

Gravel Fondo Limburg 2024


Dit was Gravel Fondo Limburg 2024 Dit was Gravel Fondo Limburg 2024


Dit was Gravel Fondo Limburg 2024

Your Gravel Race of a Lifetime

De tweede editie van Gravel Fondo Limburg was een groot succes! Op zondag 28 april hadden we maar liefst 1500 enthousiaste deelnemers aan de start bij het Shimano Experience Center in Valkenburg. Een wedstrijd uit de UCI Gravel World Series met een geweldig parcours en fantastische sfeer. Met de Belg Toon Aerts bij de mannen en de Nederlandse Tessa Neefjes bij de vrouwen, hadden we twee geweldige winnaars op het podium. Gefeliciteerd aan iedereen die zich heeft gekwalificeerd voor het WK Gravel 2024 in België!

Grote dank aan alle deelnemers, vrijwilligers en partners. Dankzij jullie is het een prachtig evenement geworden. MD_CyclingPics, Red Pixl Media, Sportograf en Skript Productions hebben de race op een schitterende manier weten vast te leggen. Check en download de foto's en aftermovie. Deel ze gerust op je socials met #gravelfondolimburg of tag @gravelfondolimburg. We zullen je posts in onze Stories plaatsen.

Hopelijk zien we je in 2025 opnieuw aan de start van Gravel Fondo Limburg!

Foto's MD_CyclingPics

Foto's Red Pixl Media

Foto's Sportograf

Resultaten Gravel Fondo Limburg 2024

Aftermovie

Gravel Fondo Limburg 2024

Interesse in Gravel Fondo Limburg 2025?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte over alle ontwikkelingen rondom Gravel Fondo Limburg 2025.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen