Presented by: Shimano Experience CenterRouteRoute

Ontdek de route

Gravel Fondo Limburg vormt een gravelwedstrijd die integraal deel uitmaakt van de UCI Gravel World Series. Deze race wordt gehouden te midden van de mooiste fietsomgeving van Nederland, namelijk Zuid-Limburg. Zowel de wedstrijd als de regio kenmerkt zich door een rijke fietsgeschiedenis, glooiende heuvels, lössgrond en prachtige onverharde stroken.

Parcours

Het uitgepijlde parcours start bij het Shimano Experience Center in Valkenburg. De start belooft uitdagend te worden met het beklimmen van de welbekende Cauberg. Al snel in de wedstrijd zullen de deelnemers een lokale lus gaan rijden. Gebaseerd op de Elite of leeftijdscategorie wordt de lus twee- of driemaal gereden. Het parcours bestaat uit een mix van gravelstroken afgewisseld met korte asfaltwegen in het kenmerkende Limburgse heuvellandschap. De deelnemers eindigen de wedstrijd door van de lokale lus af te buigen richting de finish wederom bij het Shimano Experience Center. De totale afstand bedraagt ongeveer 85 km of 123 km.


Publiekszones

We nodigen iedereen van harte uit om de renners aan te moedigen langs het parcours tijdens Gravel Fondo Limburg! Echter, willen we jullie ook attenderen op enkele specifieke plekken waar geen publiek mag komen te staan. Deze gebieden zijn gemarkeerd in het rood op de kaart hieronder. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals de veiligheid van de renners, het verloop van de wedstrijd, bescherming van kwetsbare natuurgebieden of andere logistieke overwegingen. We vragen jullie vriendelijk om deze aangewezen zones te respecteren en er niet te gaan staan.

Interesse in Gravel Fondo Limburg 2025?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte over alle ontwikkelingen rondom Gravel Fondo Limburg 2025.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen